將費利克斯托海灘小屋移至靠近海邊的計劃受到批評

2週前
將費利克斯托海灘小屋移至靠近海邊的計劃受到批評

一個協會將19個海灘小屋移到離海更近的地方,為14個因水土流失而流離失所的小屋騰出空間,這一計劃被稱為 "可笑"。

東薩福克委員會說,位於費利克斯托的莊園路的現有木屋可以提前5.4米(17.7英尺),為14個被遷移的木屋騰出空間。

2018年,由於水土流失,44個木屋從溫泉亭前的海灘移到了長廊上。

地方民主報告處說,已經為其中的30個小屋商定了一個新的位置,目前的計劃與其餘14個小屋有關。

該建議是將莊園路附近的一排19個小屋往前移5.4米(17.7英尺),為後面的14個小屋騰出空間,以交錯的形式坐下,這樣可以保持海景。

Felixstowe海灘小屋和木屋協會的秘書Julie Downton說。"在20世紀80年代,在這個地方有第二排木屋,它們被大潮和暴風雨天氣嚴重破壞。

"前排撞上了後排,幾個小屋被衝到了長廊的邊緣,掉進了海里。"

"已經選址在那裡的人不想再往前走了,因為這使他們非常脆弱。"

唐頓女士說,該協會正計劃重新提交申請,要求將這些木屋移到目前擬議地點的北部。

Downton女士說,已經進行了一份新的生態學報告,顯示海灘上的小屋和植被可以相互包容。

雖然新的申請地點離被拒絕的申請地點只有幾百米,但東薩福克生態學說,那裡大部分是光禿禿的沙石。


Plans to move 19 beach huts closer to the sea to make room for 14 that were displaced by erosion have been branded "ludicrous" by an association.

East Suffolk Council said that existing huts on Manor Road, Felixstowe, could be brought forward 5.4m (17.7ft) to make room for 14 of the displaced huts.

In 2018, 44 huts were moved from the beach in front of the Spa Pavilion to the promenade due to erosion.

A new location has been agreed for 30 of those and the current plans relate to the remaining 14, the Local Democracy Reporting Service said.

The proposal is for a row of 19 huts on the seafront near Manor Road to be brought 5.4m (17.7 ft) forward, making room for 14 to sit behind them in a staggered formation so sea views will be maintained.

Julie Downton, secretary of the Felixstowe Beach Hut and Chalet Association, said: "In the 1980s there was a second row of huts at this location, which were severely damaged by high tides and stormy weather.

"The front row crashed into the back row and several huts were washed over the edge of the promenade and into the sea."

"The people who are already sited there don't want to move forward as it makes them very vulnerable."

Ms Downton said the association was planning to resubmit an application for the huts to be moved north of the current proposed site.

Ms Downton said a new ecology report had been carried out, showing the beach huts and vegetation could accommodate one another.

Though the site of the new application is just a few hundred metres from the rejected one, East Suffolk Ecology stated it was mostly bare shingle.

編輯精選

熱門新聞